Icon

Kaptajner til ”ASSISTER”


Er du Kaptajn og kunne du tænke dig et job i en virksomhed, som er både en entreprenørvirksomhed og et rederi – og som arbejder med projekter i både ind og udland?

JD-Contractor A/S

JD-Contractor A/S er en familieejet virksomhed med hovedkontor i Holstebro og afdelinger i Kalundborg og København. Efter 5 årtier i branchen har vi et solidt fundament, men er samtidig en alsidig arbejdsplads i konstant udvikling med nye visioner og ny teknologi. Vores varemærke er en høj kvalitet i opgaveløsningen. Kerneområdet er udlægning, nedgravning og reparation af marine kabler og rørledninger. Vores fleksible fartøjer og dygtige medarbejdere gør os i stand til at udføre alle typer af dykker- og undervandsentreprenørarbejde, herunder inspektions- og opmålingsopgaver. Vi oplever en stærk firma ånd og der er tradition for, at folk bliver hos os i mange år.

Hvad søger vi?

Til vores nye skib ASSISTER, søger vi to ansvarsfulde, selvstændige kaptajner der samtidig er gode teamplayere, som har gode samarbejdsevner med besætning, rederikontor, kunderepræsentanter,
MWS-reps mv. og som kan bestride den daglige drift og ledelse af skibet.

Hvad forventer vi af dig?

  • Vi forventer, at du har minimum 3-5 års erfaring som kaptajn fra skibe beskæftiget med subsea construction work, anchor handling, subsea ploughing.
  • Du skal have gyldige ”masters unlimited” papirer samt DP advanced ceritficate.
  • Du har erfaring med planlægning af offshore subsea construction work’s i samarbejde med projektafdelinger og lignende.
  • Du kan udføre subsea construction work i henhold til kunde krav og specifikationer og i henhold til planer og dokumenter udarbejdet i samarbejde med projektafdelingen.
  • Gode engelsk kundskaber i skrift og tale.

Interesseret - så send en ansøgning til os snarest muligt:

JD-Contractor  A/S
Nybovej 9
7500 Holstebro
Mrk. Kaptajn ASSISTER
Eller til: std@jdcon.dk

Du kan finde yderligere oplysninger om JD-Contractor A/S på www.jdcon.dk og alle interessede er også velkommen til at kontakte Steven Diemar på 9742 6311 for at høre nærmere om stillingen.